X
تبلیغات
بچه های 87 صنايع غذايي ساری - اعلام نتایج

بچه های 87 صنايع غذايي ساری

Food Engineering of Sari University

اعلام نتایج

· معرفی "ویلی " به عنوان یک فرآورده لبنی پروبیوتیک

سپیده اسدزاده خانقاه نسترن کریمی روزبهانی

· بيوتكنولوژي و امنيت موادغذايي

سمانه قاسمي

· بررسي كاربردهاي بيوتكنولوژي (فناوري زيستي) در کشاورزي و صنايع غذايي

مهتاب پورآتشي

· شیر سویا، یک پروبیوتیک غیر لبنی

 آسیه حسن زاده،محبوبه سادات ذوالفقاری

· روغن تک یاخته(sco)به عنوان یک ترکیب فراسودمند

آسیه حسن زاده،نفیسه دعوتی

· بیوتکنولوژی و غذاهای تغییریافته ژنتیکی

سیده الهام ساداتی گل افشانی ، بهاره فتحی

· پکتین و کاربردهای آن در صنایع غذایی

*بهاره فتحی

· متمايز كردن هاگ هاي Bacillus Sporothermoduran IC4 ؛ ريز ارگانيسم شاخص شناخته شده براي بهينه سازي فرايند هاي حرارتي در استريليزه كردن غذا

مهديه عليشاهي

· اصلاحات کیتین و کیتوزان و کاربرد آنها به عنوان مواد غذایی فراویژه

عاطفه مقصودلو ، دکتر علیرضا صادقی ماهونک

· کاربرد ضایعات کارخانه زیتون

اسری طالعی، سید مهدی جعفری

· فرآورده های ارزش افزوده ی حاصل از ضایعات دریایی

کیانا پورمحمدی، مهران اعلمی

· استخراج کاروتن ها از ضایعات گوجه فرنگی با روش های نوین

گردآورندگان: اسری طالعی و لادن بصیری و علیرضا صادقی ماهونک

· نوشیدنی­های آب پنیر

فرناز جزءدائمی، محمد قربانی، علیرضا صادقی ماهونک، سیمین حق نظری

· بررسی امکان استفاده از آب ماست در فرمولاسیون نوشیدنی میوه­ای

فرناز جزءدائمی،

· لیپاز های میکروبی،کاتالیست های بالقوه و کاربرد های آن در صنعت

آسیه حسن زاده،نفیسه دعوتی

· ضايعات نان يكي از بزرگترين تهديد كننده هاي سلامت عمومي و اقتصادي جامعه و راهكارهايي جهت استفاده درست از آن

شروين آريانا

· بهینه سازی کارخانه­های مواد غذایی

مهشید رهبری: کارشناس علوم و صنایع غذایی- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

· تعیین انواع روغن از سبوس برنج وکاربرد های ان

فاطمه همدانی_کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی_دانشگاه ازاد اسلامی واحد قوچان.

· مديريت تلفيقي آفات و بهبود كيفيت موادغذايي

مهتاب پورآتشي

· استخراج لیکوپن از ضایعات صنایع تبدیلی رب گوجه فرنگی استان گلستان

آزاده رنجبر ،یحیی مقصودلو، محمد قربانی، علیرضا صادقی ماهونک

· تولید پودر چربی شیر

رضا اسلامی، مسیح سرفرازی

· ملاس وكاربردهاي آن در صنايع تخميري

سمانه قاسمي- نازنين برادران- فاطمه طبري

· روشهای نوین استخراج در صنایع غذایی

سمیه رضایی ارمی- سمانه رضایی ارمی

· استفاده از فرايند اكستروژن جهت توليد خمير خرماي فرم داده شده

فرحناكي. عسگر، گواهيان. محسن

· فراصوت و کاربرد آن در صنعت غذا

لادن بصیری و سپیده تیموری و اسری طالعی

· بررسی اثرات میکروبیولوژیکی پرتودهی گوشت

مصطفی معارفیان

· کاربرد DSC در صنایع غذایی

کیانا پورمحمدی، مهران اعلمی

· مقایسه برخی از روش های نوین استخراج ترکیبات فنولیک به عنوان مواد عملگر از گیاهان

شهلا سلمانیان، علیرضا صادقی ماهونک

· معرفی جنبه­های مهم تکنولوژی نوین هردل در نگهداری مواد غذایی

عبدالرحمن قادری، پرنگ نیک ­مرام، هیمن نوربخش

· بررسی تاثیر پرتو دهی برروی پاتوژن های مواد غذایی

محبوبه سادات ذوالفقاری

· افزایش زیست دسترسی (Bioavailability) مواد غذایی با استفاده از فناوری نانو

فرهاد گراوند، سید مهدی جعفری، محمد مزیدی

· روش های نوین کاهش آسیب سرمایی(Chilling Injury) و افت کیفیت انار طی انبارداری

فرهاد گراوند ، صمد بدبدک، سید مهدی جعفری

· scanning electron microscopy (SEM)

لادن بصیری و مهران اعلمی

· معرفی روش میکرواستخراج با فاز جامد و کاربرد آن به عنوان فن­آوری نوین در صنايع غذايي

عبدالرحمن قادری، حمیدرضا علی­قورچی، محسن برزگر

· كاربرد ازن در صنايع غذايی

فرناز سادات سيادتي

· استخراج با سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی

سمیه رضایی ارمی-سید الهام ساداتی

· کابرد نانو تیوپ های پروتئین شدر در صنایع غذایی

عبدالحسین آقا بابایی ، محمد جواد حسین زاده

مروری بر تاریخچه بسته بندی و انتقال آلودگی از آن به مواد غذایی

مهدخت نریمان نزاد

+ نوشته شده در  چهارشنبه 1389/02/22ساعت 17:57  توسط محمد کوزه گر  |